۵ قابلیت جدید ساعت هوشمند سال 2022

0

در سال 2021، شاهد رشد بسیاری از برندهای معروف در حوزه ساعت های هوشمند بودیم. با این وجود، باز هم در برخی موضوعات کلیدی مرتبط با قابلیت های اسمارت واچ، موارد قابل توجهی وجود دارند. به طور قطع توجه به این موارد در مدل های ساعت هوشمند 2022 ، می‌تواند پیشرفت چشمگیری در این حوزه .ایجاد کند. در ادامه به معرفی این موارد خواهیم پرداخت.

افزایش عمر باتری در ساعت هوشمند سال 2022

در ساخت ساعت هوشمند 2022 ، توجه به این ویژگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در برخی از محبوب‌ترین ساعت های هوشمند امروزی، مانند اپل واچ، سامسونگ گلکسی 4 یا دیگر گجت ها با سیستم عامل Wear OS، دوام باتری در یک استفاده عادی فقط یک روز یا کمی بیشتر است. این مدت دوام باتری اصلاً مطلوب نیست.

طول عمر باتری اولین اپل واچ ارائه شده در بازار، 18 ساعت بوده است. با عرضه نسل جدید این برند ( اپل واچ سری 7) ، باز هم این ویژگی مشهود بود. بدیهی است که اپل واچ سری 7 قابلیت های بیشتری در مقایسه با نسل اول خود داشته است. این موضوع، دوام بیشتر باتری در این مدل را می‌طلبد. بالاخص، با توجه به حضور برخی مدل های ساعت هوشمند که حتی نیاز به شارژ روزانه ندارند، توقع بیشتری از نسل جدید ساعت های هوشمند این برند انتظار می‌رود.

1-     افزایش عمر باتری در ساعت هوشمند 2022

ساعت‌های هوشمند Garmin، Huami، Coros، Xiaomi  و  Fitbit نیز همگی دوام باتری فوق‌العاده‌ای را برای دستگاه‌های خود ارائه می‌دهند.

علیرغم کارامدتر بودن گجت های پوشیدنی RTOS نسبت به ساعت های هوشمند Wear OS، اما این پلتفرم ها دوام باتری چندان زیادی ندارند.

عدم توجه خریداران این کالا به دوام باتری، تصمیم خوشایندی نیست. بنابراین، به طور قطع می‌توان گفت که انتخاب ساعت هوشمند با وجود قابلیت های بالا و دوام کوتاه مدت باتری، گزینه مناسبی نخواهد بود.

توجه به اپلیکیشن های همراه ساعت هوشمند سال 2022

مطمئناً، یک ساعت هوشمند 2022 با برنامه‌های ردیاب تناسب اندام در مقایسه با نوعی از آن که فقط به مچ دست خود می‌بندید، کارایی بیشتری دارد.

کمپانی های مختلف در عرصه تولید ساعت هوشمند، برنامه های متنوعی را در محصول تولیدی خود قرار می‌دهند. این برنامه‌ها، با ارائه نمودارها، ردیاب ها و  بینش‌هایی مفید در مورد روند سلامتی کاربر، مفید خواهند بود.

2-     توجه به اپلیکیشن های همراه ساعت هوشمند 2022

متاسفانه، در روند بررسی برندهای مختلف اسمارت واچ ها، کمبود ویژگی‌های اپلیکیشن های همراه  و یا نیاز به بهبود این برنامه ها مشاهده می‌شود. برای مثال، برنامه‌های Huawei Health و Xiaomi Wear، از جمله برنامه هایی هستند که جهت اشتراک‌گذاری داده‌های کاربر با خدمات شخص ثالث ( Strava یا MyFitnessPal )چندان مفید بنظر نمی‌رسند.

گرچه آنالیز  داده‌های سلامت در اپ Huawei Health اسمارت واچ Huawei Watch GT 3 با استفاده از نمودارهای این اپلیکیشن ساده است. اما، باز هم استفاده از این اپ با نقصان هایی همراه بوده است.

برنامه Xiaomi Wear نیز برای کاربران این برند در ایالات متحده آمریکا، در مواردی چون ترجمه و تبدیل برنامه با مشکلاتی روبروست.

در همین ارتباط، اپلیکیشن ساعت هوشمند Garmin  و Coros نیز اطلاعات زیادی از داده ها و نمودارهای مفید را ارئه می‌دهند. با این وجود، این برنامه های ستودنی هم مشکلات کوچکی دارند که به مرور زمان می‌توانند آزاردهنده باشند.

نمود برجسته سنسورهای سلامت

بدون شک حضور ردیاب های تناسب اندام در ساعت هوشمند 2022 امری اجتناب ناگزیر است. این ردیاب ها، ویژگی های مختلف سلامت از ضربان قلب گرفته تا ترکیب بدن کاربر را رصد می‌کنند. با این حال، گاهی برخی شرکت ها از حضور این حسگرها در یک اسمارت واچ غافل می‌شوند.

استفاده از پالس اکسیمترها و الکتروکاردیوگرام ها (ECG)، از جمله سنسورهای سلامتی هستند که وجود آنها در ساعت هوشمند 2022 ضروری به نظر می‌رسد. ردیابی سطح اکسیژن خون یا SpO2 در طول روز  و یا در هنگام خواب هم از دیگر سنسورهای مفید سلامت در ساعت هوشمند محسوب می‌شوند. متاسفانه، بسیاری از گجت های پوشیدنی SpO2 ، فقط ابتدایی‌ترین شکل ردیابی اکسیژن خون را ارائه می‌کنند.

نمود برجسته سنسورهای سلامت

در برخی موارد، کاربر اطلاعات نادرستی از سنسورهای سلامت اسمارت واچ دریافت می‌کند. این بازاریابی تبلیغاتی می‌تواند او را گمراه کند. به طور مثال، سنسور ECG ساعت هوشمند Coros Vertix 2 ، هیچ داده‌ای در ارتباط با این پارامتر ارائه نمی‌دهد. بلکه، تغییر پذیری ضربان قلب ( HRV) را اندزه‌گیری می‌کند. بنابراین، خریداران ساعت هوشمند 2022 باید اطلاعات درستی از حسگرهای سلامت ساعت هوشمند موردنظر خود دریافت کنند.

کمپانی Apple، Fibit و Withings از جمله شرکت های عرضه‌کننده ساعت هوشمند هستند که در زمینه استفاده از حسگرهای سلامت به خوبی عمل کرده‌اند.

انحصار کمتر اکوسیستم ساعت هوشمند

همه ما اپل واچ را را به عنوان برندی با کیفیت می‌شناسیم. با این حال، انتقادهایی از جانب کاربر به آن وارد است. ازجمله اینکه خدمات آن به طور انحصاری عمل می‌کند. به عنوان مثال، هنوز هم نمی‌توان این ساعت هوشمند 2022 را گوشی‌های اندرویدی جفت کرد. و یا امکان تعامل از خدمات شخص ثالث در این اسمارت واچ وجود ندارد.

ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی 4 از دیگر مدل هایی است که  این انحصار را نمایان ساخته است. این مدل با استفاده از رابط کاربری پلتفرم جدید Wear OS3 گوگل و سامسونگ، توانست یکی از بهترین های این کمپانی باشد. در مقابل اما،  ساعت های هوشمند Wear OS3 فقط می‌توانند با تلفن‌های اندروید جفت شوند و نه آیفون. این یکی از محدودیت هایی است که در پلتفرم Wear OS2 مشاهده نمی‌شود.

4- انحصار کمتر اکوسیستم ساعت هوشمند

مدل Watch GT 3 ساعت هوشمند هواوی هم با توجه به سیستم عاملی که گوشی هوشمند شما اجرا می‌کند، محدودیت هایی دارد. به عنوان مثال،کاربران iOS فقط می‌توانند واچ فیس های رایگان این مدل را دانلود کنند و قادر به خریداری آن نیستند. برخی از ویژگی های مهم چون پرداخت های NFC از طریق برنامه کیف پول، ویژگی جدید Healthy Living Shamrock و دستیار صوتی هواوی بسته به گوشی همراهی که استفاده می‌کنید، غیر قابل دسترسی هستند.

حل مشکل کابل های شارژ

در حال حاضر، شاهد رشد فزاینده زباله های الکترونیکی هستیم. کابل های شارژ تلفن همراه یا ساعت هوشمند از جمله مواردی هستند که در این رشد تاثیر داشته‌اند.

5- حل مشکل کابل های شارژ

 در اکثر مدل های ساعت هوشمند 2022 ، خرید کالا به همراه کابل شارژ مخصوص آن صورت می‌گیرد. در بین شرکت‌های تولید کننده، هیچ استانداردی در زمینه این ابزار تعریف نشده است. به این معنا که هر مدل ساعت هوشمند، کابل شارژ اختصاصی خود را دارد.

از جمله متخلفان این موضوع، می‌توان به کمپانی Fitbit اشاره کرد. خرید اسمارت واچ Fitbit مستلزم استفاده از همان کابل شارژی است که در جعبه خرید همراه آن وجود دارد. به عنوان مثال، کابل شارژ Fitbit Charge 5 با Charge 4 و Charge 3 متفاوت است. بدیهی است که این کمپانی در صورت طراحی مدل جدیدتر خود و ارائه آن در بازار، کابل شارژ جدید محصول را نیز طراحی خواهد کرد.

کمپانی شیائومی نیز به عنوان یکی دیگر از این متخلفان مطرح است. گرچه کابل های شارژ خود را هر چند نسل یک بار تعویض می‌کند.

با این تفاسیر، با گذشت زمان شاهد انبوهی از این زباله های الکترونیک خواهیم بود که در آلودگی محیط زیست خطری جدی محسوب می‌شوند..

در این میان، برندهایی نیز هستند که در کاهش الودگی محیط زیست نقش مؤثری دارند.  ساعت های هوشمند Apple، Fossil، Scagen، Garmin و Coros، از جمله این برندها هستند که تمام مدل های آنها از کابل شارژ مشابهی استفاده می‌کنند.

جمع‌بندی

کمپانی های مختلف اسمارت واچ همواره در تلاش جهت عرضه بهترین ها در قالب یک ساعت هوشمند کامل بوده‌اند. ضروری است تا محصول عرضه شده آنها بتواند انتظارات کاربر را برآورده سازد. در این ارتباط،  توجه به نقص ها و ایجاد امکانات و قابلیت های بیشتر در ساعت هوشمند 2022 ، می‌تواند باعث ارتقا محصول شود. و در نهایت، رضایتمندی کاربر و در عین افزایش تقاضا را به همراه داشته باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جهت مشاوره محصول ودریافت کد تخفیف از 5 تا 20 درصد اینجا پیام بده